08_2024_LP-slider_1920x600

Een zorgeloze zomer?
Kies voor horren!

Na de zachte winter is de kans groot op een seizoen met veel muggen en vliegen. Om toch van de frisse lucht te kunnen genieten zonder het gezoem in huis, zijn horren de perfecte oplossing. Bij Colors@Home zijn wij specialist op het gebied van horren. Wij bieden voor vrijwel iedere raam- en deursituatie een passende oplossing. Daarnaast kunnen wij ook de installatie verzorgen, zodat je er zeker van bent dat de horren perfect aansluiten en er geen insecten langs kunnen. Wanneer je nu langskomt, profiteer je tot en met 18 mei 2024 ook nog eens van 20% korting op onze horren! Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Colors@Home Hugo Baas dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Hugo Baas snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Nieuw-Lekkerland bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen