2213-bedden-header.jpg

Bed, bad en keukenlinnen 

Bad- en toiletmatten

Je vindt in onze linnenshop een uitgebreide collectie bad- en toiletmatten. De kwalitatief hoogwaardige matten zijn bestand tegen regelmatig wassen. Naast de matten met een ingeschoren motief vind je bij ons ook alternatieve matten met exclusieve wevingen in bijvoorbeeld grove katoengarens.

Keukensets

Van Ten Cate hebben we een uitgebreide collectie hand- en theedoeken in onze linnenshop. De DDDDD collectie heeft een goede reputatie opgebouwd in linnengoed wat bij intensief gebruik goede kwaliteit biedt. Van een aantal dessins worden bijpassende keukenschorten en pannenlappen geleverd!

Keukenschorten, pannenlappen, ovenwanten en tafellakens.

Met de DDDDD collectie keuken en tafellinnen wordt tafeldekken een feestje! Of het nu gaat om een chique gedekte tafel voor een feestdag of om heerlijk buiten te genieten van een ontbijt in het weekend; DDDDD heeft het!

Tafellakens

Om jouw tafel extra feestelijk aan te kleden bieden wij diverse soorten tafellakens aan. Er zijn diverse dessins, maar ook damast uitvoeringen in ons assortiment. De tafellakens zijn bestand tegen veelvuldig en heet wassen. Ze behouden hun vormvastheid.

Hand- en gastendoeken

Onze linnenshop biedt een grote verscheidenheid aan handdoeken en washanden. Naast de standaard doeken zijn er ook luxueuze sets verkrijgbaar. Tevens bieden we een aantal serie's uit de PIPcollectie aan.

Bed, bad en keukenlinnen detail
Bed, bad en keukenlinnen
Alle slaapcomfort
  • Boxsprings Voor vorstelijk slaapcomfortSteeds vaker kiezen mensen voor een boxspring als ze een nieuw slaapsysteem kopen.
  • Een goed matras kopen in de regio Nieuw-LekkerlandEen goed matras is van invloed op de nachtrust.
  • Bed, bad en keukenlinnen Bad- en toiletmattenJe vindt in onze linnenshop een uitgebreide collectie bad- en toiletmatten.
triangle