2218-bedden-boxspring-header2.webp

Boxsprings Voor vorstelijk slaapcomfort

Steeds vaker kiezen mensen voor een boxspring als ze een nieuw slaapsysteem kopen. Dat is niet zo verwonderlijk. Boxsprings bieden veel comfort en hebben een luxe uitstraling. Daarnaast is een boxspring qua uiterlijk helemaal zelf samenstellen. Denk hierbij aan stoffen, hoofdborden en de poten van de boxspring.

De vraag is alleen: welke boxspring sluit het best aan bij jouw wensen? Het antwoord op deze vraag is belangrijk. Je brengt namelijk een derde van jouw tijd door in bed en de boxspring bepaalt de uitstraling van de slaapkamer grotendeels.

Slapen is het moment dat het lichaam en geest kunnen herstellen. Bij Colors@Home Hugo Baas te Nieuw-Lekkerland weten we er alles van. Bij ons kan je dus terecht voor verschillende boxsprings en je krijgt daarbij vakkundig advies over welk type het best bij je past.

Rolluik detail
Rolluiken

De voordelen van een boxspring

We krijgen regelmatig vragen over de eigenschappen van een boxspring. Wat maakt dit slaapsysteem zo bijzonder?

Wat het meest in het oog springt is het uiterlijk van een boxspring. Eigenlijk bestaat een boxspring uit twee matrassen. De onderste laag is een gestoffeerde box waarin veren zorgen voor een gelijkmatige veerkracht over het gehele bed, zowel in de lengte als in de breedte.

Vaak is een boxspring qua uiterlijk helemaal aan te passen aan je persoonlijke wensen. De kleur van de stof, de vorm van het hoofdbord en zelfs de vorm en kleur van de poten zijn aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Zo kan ju een boxspring samenstellen precies in de gewenste stijl.

Op een boxspring wordt het matras geplaatst. Deze kan desgewenst ook gestoffeerd worden in dezelfde stof als de boxspring. Op het matras wordt een topdekmatras gelegd die zorgt voor het comfort en drukverdeling van de lagen veren eronder. Wanneer een boxspring op deze manier opgebouwd is spreken we van een boxspring in scandinavische uitvoering.

De boxspring kan ook voorzien worden van een normale matras, die niet gestoffeerd is in dezelfde stof als de boxspring. Deze zogenaamde boxspring met witte matrassen heeft een vergelijkbaar comfort gecombineerd met de voordelen van normale matrassen.

 

Alle slaapcomfort
  • Boxsprings Voor vorstelijk slaapcomfortSteeds vaker kiezen mensen voor een boxspring als ze een nieuw slaapsysteem kopen.
  • Een goed matras kopen in de regio Nieuw-LekkerlandEen goed matras is van invloed op de nachtrust.
  • Bed, bad en keukenlinnen Bad- en toiletmattenJe vindt in onze linnenshop een uitgebreide collectie bad- en toiletmatten.
triangle