749-stomerijservice.webp

Stomerijservice

Als service naar de klant zijn wij inlever- en ophaalpunt voor stomerij Uniek. Zo kunnen wij jou ook aanbieden dat de door ons geleverde gordijnen, vitrage's en bedtoebehoren professioneel gereinigd worden. Vrijwel alle artikelen die je bij ons aanlevert voor maandag 18.00 uur zijn donderdagmiddag na 13.30 weer af te halen. Uitzondering hierop zijn trouwjurken en lederen kleding. Deze krijgen een aparte behandeling die langere tijd nodig heeft. Ook is het mogelijk kapotte kleding te laten repareren!

Stomerij

Alle diensten
  • Maatwerk is de maatstaf bij Colors@Home, niets is standaard. Raamdecoratie, verf, behang, gordijnen en vloeren kun je daarom altijd naar eigen wens samenstellen
  • Interieuradvies geven wij in de winkel, maar ook bij jou thuis! Onze winkels hebben stylisten en specialisten in dienst die op de hoogte zijn van de laatste tre
  • Inmeetservice van Colors@Home Hugo BaasOmdat wij graag willen garanderen dat de producten die wij leveren perfect in jouw huis passen, komen we van tevoren a..
  • Monteren & leggen.
  • StomerijserviceAls service naar de klant zijn wij inlever- en ophaalpunt voor stomerij Uniek.

Geef je mening!

Iets bij ons gekocht? Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Vertel wat je van ons vindt en maak kans op een leuke prijs!

triangle